Boek nu
“Ontdek de schoonheid van de Veluwe”
Villa Heidebad

Een verblijf in Conferentiehotel Villa Heidebad betekent naast inspirerende vergaderzalen en culinaire hoogstandjes, ook genieten van de prachtige, bosrijke Veluwse omgeving. Om ook op dat aspect wat meer aan onze gasten aan te bieden, hebben we de samenwerking gezocht met diverse partijen. Meer weten? Lees hieronder verder wat we naast culinair confereren nog meer voor u kunnen betekenen!


Boswandeling met natuurgids

U gaat met een wild- en natuurgids de Veluwse bossen in. Tijdens deze wandeling vertelt hij over de schitterende natuur en de dieren die er leven. Ook meelopen? Wij regelen de gids voor u. Kosten bedragen 12,50 euro per persoon.

Wildspeurtocht

Tijdens een wildspeurtocht heeft u grote kans om edelherten, damherten en wilde zwijnen tegen te komen. De wild- en natuurgids neemt u mee op een boeiende excursie die ongeveer 2 uur duurt. Kosten van deze wildspeurtocht bedragen 15 euro per persoon.

Veluws Wild Excursie

Onze Veluws Wild Excursie start, geheel in stijl, vanuit een officiële, diep in het bos verscholen jachthut. Daar krijgt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uitleg over een uitgebreid dag- en avondprogramma waarin we u ‘Veluws wild van bos tot bord’ laten beleven. Meer weten hierover? Laat het ons weten!

Zelf op pad?

Op eigen gelegenheid een wandeling maken? Dat kan natuurlijk ook!

Download wandelroute 30 minuten Download wandelroute 60 minuten

Wijnproeverij in ons hotel?

Wel genieten, maar liever niet de deur uit? Proef dan de lekkerste wijnen tijdens een unieke wijnproeverij in ons Conferentiehotel Villa Heidebad. De wijnproeverij wordt verzorgd door de lokale Wijnkoperij Kroese.

Instagram Villa Heidebad
Onze laatste posts op Instagram
Volg ons op @Villaheidebad