Boek nu

De Villa Heidebad Rally

Thursday 18 April 2024
Volg ons:

Na 4 succesvolle rally edities vond afgelopen zaterdag 11 mei 2019 de vijfde rally van Villa Heidebad plaats. De moeilijkste rally tot nu toe, de equipes werden goed op de proef gesteld. In totaal streden er 27 equipes om de befaamde Villa Heidebad wisselbeker. De rally had 2 kaartleestechnieken; het pijltje bolletje systeem en het zelf intekenen van de kortste route. 

Het leverde hilarische momenten op, van op en neer rijdende oldtimers op zoek naar de 'juiste' route tot aan discussiërende drivers en navigatoren. Een goede navigator speelde dus ook dit jaar weer een zeer belangrijke rol. Uiteraard kwamen er in de route ook de nodige bekwaamheidsproeven voor. De equipes begonnen met het handmatig wegen van een accu, daarna mochten ze de remmen laten roken tijdens de remproef over 30 meter en het werd afgesloten met een slalom die achteruit diende te worden uitgevoerd.

Winnaars

Willemijn & Annelieke met startnummer 20 zijn als eerste geëindigd. Aldus Willemijn: 'Na 5 jaar heb ik dan eindelijk de beker in ontvangst mogen nemen.' Met een eend uit het jaar 1986 maakte zij de blits op het podium. Karen & Gert met startnummer 17 stonden dit jaar op een tweede plaats met een Fiat 500 Abarth met ruim 220PK, even wennen nadat ze vorig jaar op de eerste plek stonden. De derde plaats werd behaald door de altijd aanwezige Annelies en Marius met startnummer 5. Ze reden in een mooie BMW 4 serie.

Culinaire verwennerij

Zoals de gasten van Villa Heidebad gewend zijn werden ze culinair ook in de watten gelegd. De dag werd gestart met heerlijke koffie/thee en bijpassend rally petit four, tijdens het wegschieten van de equipes kregen alle deelnemers een goed gevuld lunchtasje mee. Waarna bij proef 1 de equipes een Epens bittertje met een broodje pulled chicken konden nuttigen. Na afloop werd er druk nagepraat onder het genot van een glaasje en amuse hapjes.

Bjarne en Roos hebben in goede samenwerking met Jan, Ab & Jelke ook dit jaar weer hard gewerkt om een mooie rallye neer te zetten en kijken alweer uit naar de 6e editie van de Villa Heidebad Rally. Deze vindt plaats op 9 mei 2020.

Over Villa Heidebad

Conferentiehotel Villa Heidebad is een gastvrije en kleinschalige vergaderlocatie in Epe, op de Veluwe. Het moderne en sfeervolle conferentiehotel biedt 45 hotelkamers en vier vergaderzalen met een maximale capaciteit van 135 personen. Alles is volledig afgestemd op de zakelijke gast met een warme en gastvrije sfeer in een culinaire omgeving.


U kunt zich nu inschrijven voor de 7e editie op zondag 22 mei 2022https://villaheidebad.nl/villa-heidebad-rally

Instagram Villa Heidebad
Onze laatste posts op Instagram
Volg ons op @Villaheidebad