Boek nu

Energieneutraal voor één dag!

Tuesday 21 May 2024
Volg ons:

Villa Heidebad gaat Tweede Paasdag zelf energie opwekken door te sporten

Villa Heidebad doet er alles aan om voor 2030 energieneutraal te werken. “We hebben een groen hart. We doen dat voor onze kinderen en voor de volgende generaties”, aldus eigenaren Rosemarijn en Bjarne Pechler. De afgelopen periode heeft het echtpaar samen met hun enthousiaste team van medewerkers en met een regionale installateur onderzocht of ze de komende week alvast een bijzonder voorproefje kunnen doen. “Onze medewerkers gaan op Tweede Paasdag de hele dag sporten. Op de loopband, hometrainer of crosstrainer. Op die manier gaan we letterlijk zelf de energie voor het hotel opwekken. Een lokale installateur heeft een batterij ontwikkeld die deze energie zal opslaan. Hierbij een oproep aan geïnteresseerden: we hebben komende maandag vanaf 13.00 uur nog ruimte om mee te sporten en energie op te wekken. Als je mee komt doen, dan krijg je een passende verrassing!” Ook wordt er die dag buiten gekookt, zodat het Villa Heidebad op Tweede Paasdag ook nog eens van het gas af gaan. Met recht een dag energieneutraal, dus!

Villa Heidebad:

De meest inspirerende vergaderlocatie van de Veluwe. Een sfeervol en gastvrij hotel. Een bosrijke ontmoetingsplaats. Een pittoreske plek waarbij culinaire kennis en kunde centraal staat. Conferentiehotel Villa Heidebad is het allemaal. Kom dus ook naar deze unieke en betaalbare vergaderlocatie.

Villa Heidebad heeft 45 hotelkamers en biedt in totaal ruimte aan maximaal 135 personen. Zakelijke gasten vinden hier een oase van rust waardoor ze optimaal gefocust op de Veluwe kunnen zijn. Villa Heidebad, uw adres voor culinair confereren op de Veluwe!

Instagram Villa Heidebad
Onze laatste posts op Instagram
Volg ons op @Villaheidebad