Vanaf € 87,50.- p.p.

Villa Heidebad leent zich prima voor grotere gezelschappen die op een exclusieve wijze een weekend willen doorbrengen. Of u nou komt met uw familie, vrienden, jaarclub, bridgevereniging of oldtimerclub, u kunt bij ons het hele hotel afhuren voor uw gezellige weekend. Ook kunt u denken aan bijeenkomsten met een vertrouwelijk karakter. Is het dan niet een heerlijke gedachte dat u dit hotel geheel kunt afhuren en verzekerd bent van uw privacy?

 

Ons hotel is een perfecte locatie voor een geslaagd weekend. Zo kunt u bij ons fietsen bespreken, een wandeling organiseren met ezels of midden in de bossen wild speuren met de boswachter. Of gewoon van alle rust genieten in onze prachtige tuin van 6500 m2, en een duik wagen in ons buitenzwembad. Ook een kookschool behoort tot de mogelijkheden.

•    Heideweekend

Aankomst op zaterdag met vertrek op zondag
Koffie/thee bij binnenkomst vanaf 11.00 uur, diner op zaterdagavond, logies met ontbijt vanaf € 127,50- p.p. of met brunch op zondag om 11.00 uur i.p.v ontbijt vanaf € 142,50- p.p.

 
•    Bosweekend

Aankomst op vrijdagavond na 19.00 uur met vertrek op zondag
Koffie/thee bij binnenkomst, diner op zaterdagavond, twee maal logies met ontbijt vanaf € 215,00 p.p. of met brunch op zondag om 11.00 uur i.p.v. ontbijt vanaf € 220,00 p.p.

 
•    Veenweekend

Aankomst op vrijdagmiddag met vertrek op zondag
Koffie/thee bij binnenkomst, twee maal een diner, twee maal logies met ontbijt vanaf € 219,50 p.p. of met brunch op zondag om 11.00 uur  i.p.v. ontbijt vanaf € 230,00 p.p.

Vraag-offerte-aan