lunch Villa Heidebad 20

Ons mediterrane lunchbuffet bestaat dagelijks uit diverse verse producten. Onze chef-kok kiest iedere dag een samenstelling uit o.a. onderstaande producten.

 

Brood   Beleg             Sauzen
Ciabatta   Beenham             Kruidensaus
Turks brood   Carpaccio             Mosterd-dragonsaus
Pistolet   Patrami             Pestomayonaise
Triangel   Chorizo              
                   
Garnituren   Mozzarella             Sla
Parmesaan   Geitenkaas             Rucola
Oude kaassnippers   Oude kaas             Ysbergsla
Honing   Tonijn              
Noten   Zalm              
Zongedroogde tomaten   Lamsham              
    Parmaham              
                   

 

 

Enkele suggesties van de chef. Neem een broodje naar keuze en beleg deze met:

Beenham, ijsbergsla en mosterd-dragonsaus

***********

Geitenkaas, rucola, noten en honing

***********

Oude kaas, beenham en kruidensaus

***********

Parmaham, mozzarella, rucola en pestomayonaise

***********

Pastrami, ijsbergsla en kruidensaus

***********

Zalm, rucola en mosterd-dragonsaus

**********

Lamsham, ijsbergsla en kruidensaus

 

Onze bijgerechten bestaan uit: dagelijks een soep en een warm item,pastasalade,verse fruitsalade, kwark, melk, karnemelk, jus 'd Orange, huisgemaakte pannacotta, e.d.