Boek nu
Coronamaatregelen
Villa Heidebad

Actuele maatregelingen

Als familiebedrijf zijn wij erg bezig met de gezondheid en het welbevinden van onze gasten. Helemaal in deze tijd, waardoor er vanwege het coronavirus nog altijd veel extra voorzorgsmaatregelen gelden. Conferentiehotel Villa Heidebad wil u te allen tijde een zorgeloos gevoel geven in onze vergaderlocatie. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld. Zodat we samen op weg gaan naar een veilige toekomst.

Gezondheid voor alles 

Wij vinden uw gezondheid erg belangrijk, maar we letten uiteraard ook op de gezondheid van onze medewerkers. Als u of iemand in uw gezin/huishouden verschijnselen van covid-19 heeft, dan verzoeken we u dus om de reservering te annuleren.

Bij aanvang scannen wij uw QR-code. Ook worden er enkele triage-vragen aan u gesteld.

Respecteer de 1,5 meter afstand voor onze medewerkers en andere hotelgasten. Voor een veilige doorstroom in het hotel zijn er looproutes gemarkeerd door middel van pijlen en bordjes. Zo kunt u vertrouwd in ons conferentiehotel rondlopen en afstand tot elkaar houden.

Mondmaskers

Voor uw en voor onze veiligheid dragen wij mondmaskers. Wij stellen het op prijs als onze gasten dit ook doen in de openbare ruimtes of wanneer ze zich verplaatsen in het hotel. Wanneer u tijdens het ontbijt, de lunch en het diner aan tafel zit, mogen de mondmaskers af. Hetzelfde geldt uiteraard in uw hotelkamer en in de vergaderruimte.

Vergaderen

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van nieuwe tafels, zodat een veilige afstand gewaarborgd wordt. Daarnaast ontvangen alle gasten een individueel vergaderpakket met daarin onder andere een eigen waterflesje (glas), notitieboekje met pen en heerlijke versnaperingen.

Culinair genieten 

Het ontbijt, de lunch en het diner serveren wij uit in ons restaurant. Wij houden ons aan alle voorschriften vanuit het RIVM. Dit betekent dat de groepsgrootte aan tafel kan variëren. Zo kunt u in Conferentiehotel Villa Heidebad veilig en culinair genieten.

Housekeeping

We willen u het hoogste niveau van service en aandacht bieden, maar we begrijpen het wanneer u ervoor kiest om zo weinig mogelijk medewerkers toegang te geven tot uw kamer. Om u qua housekeeping zo goed en zo veilig mogelijk te bedienen, bieden we verschillende opties voor uw kamerschoonmaak:

1) Dagelijkse schoonmaak: overdag volledige service.

2) Beperkte schoonmaak: we vullen de guest supplies zoals shampoo en body wash aan, u ontvangt schone handdoeken en we maken uw bed op.

3) Geen schoonmaak: u krijgt van ons voldoende guest supplies zoals shampoo, body wash en handdoeken voor uw gehele verblijf. Mocht u uiteindelijk toch behoefte hebben aan extra services gedurende het verblijf? Dan faciliteren wij die desgewenst voor u.

Instagram Villa Heidebad
Ons laatste posts op Instagram
Volg ons op @Villaheidebad