coronafroof-vergaderen

Onze Corona maatregelen:

Als familiebedrijf geven wij erg om onze gasten. Voor een veilig en vertrouwd gevoel in onze villa hebben wij richtlijnen opgesteld om u een zorgeloos verblijf te bieden.

Samen met elkaar op naar een veilige toekomst.

Vergaderen 
Onbeperkt diverse soorten caffè Heidebad en thee in de lounge.We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen bij ons in de villa. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van nieuwe tafels, zodat een veilige afstand wordt gewaarborgd. Daarnaast ontvangen alle gasten een individueel vergaderpakket met daarin een eigen waterflesje (glas), notitieboekje met pen en een heerlijk snoep potje.

Looproutes 
Voor een veilige doorstroom in het hotel zijn er looproutes gemarkeerd door middel van pijlen en bordjes. Zo kunt u vertrouwd rondlopen met afstand.

Diner 
 Het diner serveren wij uit in ons restaurant. Wij houden ons aan alle voorschriften vanuit het RIVM. Dit betekent dat de groepsgrootte aan tafel kan variëren.

Ontbijt & lunch
Voor zowel het ontbijt als de lunch hebben we een heerlijke box samengesteld.

Begin de dag goed met een heerlijke smoothie, yoghurt met huisgemaakte granola mix, verse jus d'orange en een oven warm croissantje. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende vlees- en zoetwaren met huisgemaakt brood.

Bij de lunch heeft u keuze uit een vlees, vis of vegetarische box. Daarnaast zijn er verscheidende items die u zelf kunt toevoegen aan uw eigen box; huisgemaakte soep, toetjes, sappen, handgesneden fruit en een heerlijk warm gerecht.

Housekeeping
We willen u het hoogste niveau van service en aandacht bieden, maar we begrijpen het wanneer u ervoor kiest om zo weinig mogelijk medewerkers toegang te geven tot uw kamer. Om uw persoonlijke voorkeur zo goed mogelijk te bedienen, bieden we verschillende opties voor kamerschoonmaak:

1) Dagelijkse schoonmaak: overdag volledige service.
2) Beperkte schoonmaak: We vullen de guest supplies zoals shampoo en body wash aan, u ontvangt schone handdoeken en we maken uw bed op.
3) Geen schoonmaak: U krijgt van ons voldoende guest supplies zoals shampoo, bodywash en handdoeken voor uw gehele verblijf. Mocht u toch behoefte hebben aan extra services gedurende het verblijf dan faciliteren wij dit voor u.

Mondmaskers 
Voor uw en onze veiligheid dragen wij mondmaskers. Wij stellen het op prijs als onze gasten dit ook doen in de openbare ruimtes of wanneer ze zich verplaatsen in het hotel. Tijdens het ontbijt, de lunch, het diner, in de hotelkamer en in de vergaderruimte mogen de mondmaskers af.

Aanvang 
Wij letten op de gezondheid van onze medewerkers. Dat willen wij ook aan u vragen. Bezoek ons hotel niet als u of iemand in uw gezin/huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft of verschijnselen die daar op lijken.
Bij aanvang scant u onze QR code, daar worden u enkele triage vragen gesteld.
Respecteer de 1,5 meter afstand voor onze medewerkers en andere hotelgasten en houdt u zich aan de looproutes die zijn gemarkeerd.

icon-anderhalvemeter  icon-handen-geven  icon-handen-wassen

Bekijk hier onze instructievideo inzake COVID-19


Alle overige door ons getroffen maatregelen kunt u hier inzien: https://villaheidebad.nl/images/Villa_Heidebad_Corona_protocol.pdf

c17c19c23 Hotelkamer